Ideoita, miten hyödyntää henkilöbrändikuvia kiinteistönvälittäjänä

25.07.2023

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Tämä koskee myös kiinteistönvälittäjien henkilöbrändikuvia. Kuvilla voit viestiä omasta persoonasta, ja huolitellut kuvat viestivät myös ammattitaidosta ja osaamisesta. Kiinteistönvälittäjäkuvat ovat melkeinpä välttämätön osa jokaisen välittäjän työkalupakkia. Vaikuttavat kuvat tekevät hyvän ensivaikutelman ja esittelevät henkilöbrändiäsi luoden visuaalisen muistijäljen.

Mitä hyötyä kiinteistönvälittäjälle on ammattitaitoisista ja hyvistä kuvista?

 • Jokainen kiinteistönvälittäjä tietää, miten tärkeää on erottua joukosta. Laadukkailla kuvilla joukosta erottuminen on hurjasti helpompaa.

 • Hyvät kuvat vahvistavat uskottavuutta, luottamusta ja ammattitaitoa.

 • Persoonallisuuden jakaminen valokuvien välityksellä auttaa yhteyksien luomisessa ja suhteiden rakentamisessa.

 • Yhteneväiset ja hyvät kuvat luovat tunnistettavan brändin.

 • Laadukas henkilöbrändikuvista koostuva kuvapankki helpottaa työskentelyä, kun tiedät, että sinulla on laadukkaita kuvia itsestäsi moniin eri käyttötarkoituksiin.

Yksi parhaita asioita kiinteistönvälittäjäkuvissa on se, että niiden hyödyntämisessä vain taivas on rajana. Itseasiassa, mitä enemmän käytät henkilöbrändikuviasi, sitä yhteneväisemmältä ja ammatimaisemmalta brändisi näyttää.

Missä kiinteistönvälittäjä voi hyödyntää henkilöbrändikuvia?

 • sosiaalisen median alustat, kuten Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok jne.

 • verkkosivuilla/kotisivuilla

 • blogikirjoituksissa

 • sähköpostin allekirjoituksessa

 • markkinointimateriaaleissa, kuten esitteet ja käyntikortit

 • asuntonäytöillä esim. esittelykylteissä

 • myynti-ilmoituksissa Etuovessa, Oikotiellä..

 • kaikessa omassa mainonnassa

Millaisia kuvia kiinteistönvälittäjästä sitten tulisi ottaa, jotta edellä mainituista hyödyistä saisi kaiken irti?

Kiinteistönvälittäjäkuvissa monipuolisuus on tärkeää. Tyylikkään profiilikuvan lisäksi tarvitset kuvia, joilla voit viestiä lisää itsestäsi ja toiminnastasi. Tällaisia kuvia voi olla esimerkiksi kuvat, joissa olet puhelimessa, näppäilemässä viestiä tai naputtelemassa tietokonettasi. Näillä kuvilla voidaan viestiä, "Ota yhteyttä! Minut saa kiinni joko puhelimitse tai meilitse!". Tai kuva, jossa tuuletat iloisesti koneen äärellä uudesta toimeksiannosta tai hyväksytystä tarjouksesta.

Lisäksi kuvat, joissa toimit luontaisessa työskentely ympäristössä ovat mainioita! Tällaisia voivat olla esimerkiksi kuvat, joissa kävelet kadulla kahvikuppi kädessä ja taustalla näkyy katu, kahviloita ja ravintoloita. Tällä voit kertoa esimerkiksi, että "Töölö on pullollaan ihania kahviloita! Nyt alueella myynnissä ihana kaksio!". Tai sinusta nojailemassa leikkipuiston aitaan, kertoen, että "Espoonlahdesta löytyy paljon kivoja leikkipuistoja! Nyt juuri avattu myyntiin upea perheasunto tällä alueella!". Tai sinusta asettamassa esittelykylttiä, viestien "Menossa näytölle. Ensi viikon sunnuntaina useita yleisnäyttöjä Helsingissä!"

Hauskoja ideoita on myös tarkentaa kuva esimerkiksi avainnippuun tai toimeksiantosopimukseen, jota pitelet käsissäsi. On myös hyvin yleistä, että kiinteistönvälittäjä tuo kauppojen osallisille eli myyjälle ja ostajalle lahjan, onnitteluna syntyneistä kaupoista. Siksi esimerksiksi kuohuvan tai ruusukimpun kuvat sopivat myös täydellisesti täydentämään brändisi kuvapankkia. Tai niitä voidaan hyödyntää esimerkiksi rekvisiittana kiinteistönvälittäjän omissa kuvissa.

Hyvin suunnitellulla ja laajalla kuvapankilla pärjää pitkälle. Kun kuvat ovat yhteneväisiä ja niitä on moneen tarpeeseen, on henkilöbrändin luominen sinulle helpompaa. Ja kun kasvosi tulevat ihmisille tutuksi, madaltaa se myös kynnystä ottaa sinuun yhteyttä! Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopivat henkilöbrändikuvaukset!

Lue myös: Henkilöbrändikuvat viestivät persoonaa ja arvomaailmaa