Suositukset

Verkkosivu- ja markkinointikuvat

Pinjan kanssa kuvaaminen oli mieletöntä. Epävarmuus mallina kääntyi täysin päinvastaiseksi Pinjan positiivisuuden ja kannustavan luonteen ansiosta.

Kuvista tuli enemmän kuin mitä osasin kuvitella! Pinjan avulla pääsen mainostamaan yritystäni ja palveluitani tyylillä!

Suosittelen ehdottomasti Pinjan palveluita. Niin iloinen ja energinen että tulemme varmasti tekemään jatkossa yhteistyötä❤️

Jemina Moskari - Hyvinvoinnin ja kauneuden ammattilainen

https://m.facebook.com/fitmonbeauty

Verkkosivu- ja somekuvat

Minulle kameran edessä oleminen on epämukavaa ja aiheuttaa pienta kauhuajattelua. Pinjan kanssa työskentely tuntui luontevalta. Hän loi tunnelman joka oli turvallinen ja luonteva. Helpot ja mukavat ohjauksen helpotti tilannetta. Palloilimme ideoita yhdessä ja uskoisin että toteutimme molempien näkemykset kuvissa. Suosittelen!

Nanny Wallén, sisustussuunnittelia ja sisustusverkkokaupan omistaja - 3 Heart Interior

Perhekuvaus

Nopeaa ja laadukasta palvelua. Olemme todella tyytyväisiä kuvaushetkeen sekä valmiisiin kuviin. Oli ilo olla juuri sinun kuvattavana ja ennenkaikkea helppoa. Suosittelen lämpimästi! 

Profiilikuvaus

Pinja on ammattitaitoinen valokuvaaja ja hänen kanssaan oli helppoa keskustella ja sopia asioista.

Pinja onnistui luomaan iloisen ja rennon ilmapiirin kuvauksiin ja kuvattavana oleminen tuntui luontevalta. Kuvista välittyy juuri haluttu rento tunnelma. Koko prosessi tarjouksen kysymisestä kuvien toimitukseen oli täysi kymppi. Suosittelen Pinjaa lämpimästi!

Sisustussuunnittelija Minna - MinsQ Interior Design

Lifestyle- & henkilöbrändikuvaus

Pinjasta on tullut luottokuvaajamme! Hän osaa neuvoa ja auttaa kuvaustilanteessa ja kuvat yllättävät kerta kerran jälkeen positiivisesti. Se, että kuvaajalla on itse silmää ja näkemystä luo turvallisen kuvaustunnelman ja lisäksi Pinja on luotettava. Suosittelemme!

-Heidi Purho - vaikuttaja & Veli-Pekka Dufva - kuntavaaliehdokas

Henkilökuvaus

Pidin todella paljon Pinjan tavasta ottaa asiakas haltuun. Asiakaspalvelu oli aivan erinomaista: vastaaminen kyselyyn, ideat kuvauspaikasta, kuvien saamisen ripeys - kaikki nämä toimivat nopeasti ja loistavasti. Pinjan iloisen ja innostavan asenteen takia valokuvaus oli mutkatonta ja hauskaa. Vahva suositus Pinjan valokuvauspalveluun.

Somekuvaus

Pinjan kanssa työskentely oli todella mukavaa ja tehokasta. Pinja on todellakin erinomainen kuvaaja ja olin todella yllätttynyt kuinka nopeasti hän sai työstettyä kuvat ja videot julkaistavaan muotoon. Voin lämmöllä suositella Pinjan palveluita kuvaukseen liittyen.

Mia Hannila, yrittäjä Moda Bronco
https://bronco.fi/

Somekuvat + sisällöntuotanto

Pinja on auttanut ja opettanut mua paljon somen saloissa! Olen saanut häneltä monta hyvää ideaa yrityksen markkinointiin. Hän perusti myös mun verkkokaupan ja on neuvonut sen käytössä alkuun. Hän on avulias ja hyvä yhteistyökumppani. Luotettava internetin ihmenainen!

- Miia Ollula -Meikkaaja-maskeeraaja
https://www.miiaollula.fi/