Täältä voit lukea, mitä asiakkaani kertovat kuvauskokemuksestaan kanssani!

Kiitos Pinja!  Pinjan valokuvattavana oli helppo ja luonteva olla. Kuvaushetken tunnelma oli lämmin ja rento. Kaikki asiointi ensimmäisestä yhteydenotosta kuvien saantiin sujui nopeasti ja mutkattomasti. Olen todella tyytyväinen – sydämelliset suositukset Pinjalle.

Valokuvaustilanne oli erittäin jännittävä uusi kokemus molemmille. Aluksi leuka väpätti, suuta kuivasi ja ei oikein tiennyt mitenpäin olisi. Jossain vaiheessa huomasi, että hei minne se jännitys katosi! Kameran tavallaan unohti ja uskalsi antaa mennä ja jopa irrotella. Voimauttava kokemus. Kuvaajan ammattitaitoisuus, huumori ja kannustus toimivat ja auttoivat todella suuresti! Tilanne oli lämmin, hauska ja turvallinen. Tämä kuvaushetki sopi hienosti hääpäivämme juhlintaan, ja teki siitä todella ikimuistoisen! Ajattelimme tehdä tästä jokavuotisen hääpäiväperinteen! Iso kiitos.
Ja suosittelut kaikille muillekin, joita pelkkä ajatus valokuvauksesta ujostuttaa tai kauhistuttaa. Joille ensimmäinen ajatus on, ettei minusta kuvia saa, en uskalla, en ole yhtään kuvauksellinen. Kannattaa kokeilla ja yllättyä! Niin meillekin kävi!

Pinja is an extraordinary professional photographer. Not only were the photos from our wedding absolutely stunning, but the atmosphere that she created during a quite intense day was comfortable not only to the couple, but also to the family and friends. The day would not have been the same without her. Only a few days later came the edited photos, and we are more than pleased with the results.

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Kuvaushetki oli rento, mikä teki kokemuksesta miellyttävän. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja voin suositella Pinjaa kuvaajaksi!

Pinja säteilee positiivisuutta ja saa ilmapiirin rentoutuneeksi samalla pysyen ammattimaisena. Hän onnistui tallentamaan meille ikimuistoisen päivän paremmin kuin osasimme edes toivoa! Tulemme ehdottomasti käyttämään Pinjan palveluita tulevaisuudessa. Aivan erinomainen kokemus!

Henkilöbrändikuvaus

Kiva kuvaushetki kauniissa studiossa, Pinja onnistui luomaan kuvauksiin rennon ja välittömän tunnelmanja sai luonnollisen hymyn esiiin. Jos kaipaat kivaa kuvaushetkeä helpossa lokaatiossa, suositus Pinjan minikuvauksille ja Kalasatamalle!

Pinja Laine

Tekstiilisuunnittelija, Soul Design

Hääkuvaus

Pinja sulautui hääjoukkoon sujuvasti ja osasi lukea päivää ja tilanteita mahtavasti. Hän antoi hyviä ehdotuksia ja sai kaikkien tuntemaan olonsa mukavaksi kameran edessä. Kuvat ovat ihana muisto, ja olen erittäin onnellinen, että juuri Pinja oli mukana kuvaamassa ikimuistoista päivää

Family photography

Pinja is a talented photographer. Our photoshoot was short (30 minutes) but full of contents. Pinja was friendly, professional and very kind to guild us through all the poses. I was surprised that the edited gallery came 2 days later. That was super quick and the result was wonderful. We're very happy with the whole experience. Thank you Pinja for the lovely photos.

Verkkosivu- ja somekuvat

Löysin Pinjan sattumalta somea selatessani. Pidin hänen kuvistaan niin paljon, että otin yhteyttä ja sovittiin ensimmäinen kuvaus. Hänen kuvaus- ja editointityylinsa sopii omaan tyyliini todella hyvin. Kuvien ansioista sain raikkaat nettisivut ja pääsen mainostamaan yritystäni ja palveluitani tyylillä!

Pinja on iloinen ja energinen sekä ohjaa kuvauksissa luontevasti. Olen käyttänyt Pinjaa yrityskuvien lisäksi perhe-/ylioppilaskuvauksiin. Ja joka kerta olen ollut tyytyväinen. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä jatkossakin

Pinjan kanssa asioista sopiminen on ollut mutkatonta, vaivatonta ja joustavaa. Koko prosessi tarjouksen kysymisestä kuvien toimitukseen on ollut täysi kymppi. Suosittelen ehdottomasti Pinjan palveluita.

Mirja Toivonen, Kukkasuunnittelija

Mirja Toivonen Design

Ylioppilaskuvat

Pinja loi mukavan ja rennon ilmapiirin, joten kuvattavana oli todella helppo olla. Pinja ymmärsi heti todella hyvin, mitä halusin kuviltani. Hän kokeili eri tyylejä ja varmisti aina minulta ovatko ne sitä mitä halusin. Lopputulos ja koko kuvaussessio ylitti odotukseni 

Henkilöbrändi- /markkinointikuvat

Sillon kun sanotaan rakkaudesta työhön, puhutaan Pinjasta. Aina positiivinen ja iloinen, hän jaksaa innostaa minua kuvauksen aikana niin, että persoonani parhaat puolet tulevat näkyviin erittäin hyvin.
Täytyy myöntää, että kuitenkin jännitän kameran edessä melkein aina kun käyn kuvauksessa, mutta en Pinjan kanssa. Hän osaa luoda rennon ja hauskan tunnelman jossa on paljon naurua. Silloin unohdan koko maailman hetkeksi. Kiitos siitä.
Oletko Sinä löytänyt oma kuvaajan? Jos et vielä, niin suosittelen lämpimästi Pinjaa.

Natalia Luukkonen,

Kiinteistönvälittäjä, Bo LKV

Verkkosivu- ja somekuvat

Minulle kameran edessä oleminen on epämukavaa ja aiheuttaa pienta kauhuajattelua. Pinjan kanssa työskentely tuntui luontevalta. Hän loi tunnelman joka oli turvallinen ja luonteva. Helpot ja mukavat ohjauksen helpotti tilannetta. Palloilimme ideoita yhdessä ja uskoisin että toteutimme molempien näkemykset kuvissa. Suosittelen!

Nanny Wallén, sisustussuunnittelia ja sisustusverkkokaupan omistaja - 3 Heart Interior

Verkkosivu- ja markkinointikuvat

Pinjan kanssa kuvaaminen oli mieletöntä. Epävarmuus mallina kääntyi täysin päinvastaiseksi Pinjan positiivisuuden ja kannustavan luonteen ansiosta.

Kuvista tuli enemmän kuin mitä osasin kuvitella! Pinjan avulla pääsen mainostamaan yritystäni ja palveluitani tyylillä!

Suosittelen ehdottomasti Pinjan palveluita. Niin iloinen ja energinen että tulemme varmasti tekemään jatkossa yhteistyötä❤️

Jemina Moskari - Hyvinvoinnin ja kauneuden ammattilainen

https://m.facebook.com/fitmonbeauty

Markkinointi-ja somekuvat

Pinja oli valmistautunut kuvaushetkeemme hyvin ja hänellä oli erinomainen suunnitelma miten hyödynnämme etukäteen sovitun ajan parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvaajana hän oli kannustava ja huomioi meidät kaikki omina persooninamme. Kuvattavana oleminen oli helppoa ja vieläpä hauskaa! Olemme erittäin tyytyväisiä myös lopputulokseen - kuvista tuli visuaalisesti kauniita ja todella monipuolisia. Niistä on meille iloa pitkään!

Kiinteistömaailma Punavuoren tiimi

Lifestyle- & henkilöbrändikuvaus

Pinjasta on tullut luottokuvaajamme! Hän osaa neuvoa ja auttaa kuvaustilanteessa ja kuvat yllättävät kerta kerran jälkeen positiivisesti. Se, että kuvaajalla on itse silmää ja näkemystä luo turvallisen kuvaustunnelman ja lisäksi Pinja on luotettava. Suosittelemme!

-Heidi Dufva - vaikuttaja & Veli-Pekka Dufva - kuntavaaliehdokas

Profiilikuvaus

Pinja on ammattitaitoinen valokuvaaja ja hänen kanssaan oli helppoa keskustella ja sopia asioista.

Pinja onnistui luomaan iloisen ja rennon ilmapiirin kuvauksiin ja kuvattavana oleminen tuntui luontevalta. Kuvista välittyy juuri haluttu rento tunnelma. Koko prosessi tarjouksen kysymisestä kuvien toimitukseen oli täysi kymppi. Suosittelen Pinjaa lämpimästi!

Sisustussuunnittelija Minna - MinsQ Interior Design

Perhekuvaus

Nopeaa ja laadukasta palvelua. Olemme todella tyytyväisiä kuvaushetkeen sekä valmiisiin kuviin. Oli ilo olla juuri sinun kuvattavana ja ennenkaikkea helppoa. Suosittelen lämpimästi! 

Somekuvaus

Pinja on auttanut ja opettanut mua paljon somen saloissa! Olen saanut häneltä monta hyvää ideaa yrityksen markkinointiin. Hän perusti myös mun verkkokaupan ja on neuvonut sen käytössä alkuun. Hän on avulias ja hyvä yhteistyökumppani. Luotettava internetin ihmenainen!

- Miia Ollula -Meikkaaja-maskeeraaja

Somekuvaus

Pinjan kanssa työskentely oli todella mukavaa ja tehokasta. Pinja on todellakin erinomainen kuvaaja ja olin todella yllätttynyt kuinka nopeasti hän sai työstettyä kuvat ja videot julkaistavaan muotoon. Voin lämmöllä suositella Pinjan palveluita kuvaukseen liittyen.

Mia Hannila, yrittäjä Moda Bronco
https://bronco.fi/

Henkilökuvaus

Pidin todella paljon Pinjan tavasta ottaa asiakas haltuun. Asiakaspalvelu oli aivan erinomaista: vastaaminen kyselyyn, ideat kuvauspaikasta, kuvien saamisen ripeys - kaikki nämä toimivat nopeasti ja loistavasti. Pinjan iloisen ja innostavan asenteen takia valokuvaus oli mutkatonta ja hauskaa. Vahva suositus Pinjan valokuvauspalveluun.