Esimerkkejä

PALVELUISTANI

Valokuvauspalvelut

Henkilökuvaus

Hyvät, inspiroivat kuvat itsestäsi tekevät heti astetta paremman vaikutuksen niin CV:ssä, yrityksesi somessa tai verkkosivuilla! 

Perhe- ja lapsikuvaus

Haluatko ikuistaa perheesi tai lapsesi ihanissa miljöökuvissa? Miljöökuvauksia voidaan järjestää niin kesäisin kuin talvisinkin.

Somekuvaus

Oletko kiinteistövälittäjä, kampaaja, tai onko sinulla vaikka remonttiyritys, jonka someen kaipaisit kuvia itsestäsi työn touhussa, sekä edustavia kuvia valmiista työstä? Tai onko sinulla ehkä vaateliike ja haluat inspiroida asiakkaitasi stailaamillasi asuilla laadukkaiden kuvien avulla. Palvelen kaikkia yrittäjiä ja kaupan päälle tarjoan ideoita siitä, millaisia kuvia sinun somesi tai sivusi voisivat kaivata!

Tuotekuvaus

Kuvaan tuotteistasi inspiroivia, kauniita ja myyviä kuvia, joita voit käyttää myös somessa. Halutessasi voit lähettää tuotteet minulle kuvattavaksi. Kerro tarpeesi ja toiveesi kuvien suhteen ja lasken sinulle kuvista tarjouksen.

 

Asukuvaus ja blogikuvaus

Laadukkaat asukuvat tuovat blogiisi tai muihin somekanaviisi stailaamasi asut uudelle tasolle. Kuvaan sinulle asukuvien lisäksi myös esimerkiksi fiiliskuvia tai kuvia tuotteiden kanssa. Halutessasi saat myös kuvat käsittelemättöminä itsellesi, mikäli haluat muokata ne itse. Laita minulle viestiä, niin katsotaan, millainen paketti sinua palvelee parhaiten! 

Videokuvaus
 
Videot tuovat lisää eloa niin somekanaviisi kuin nettisivuillesi! Videopätkiä voimme kuvata niin muiden kuvien ohessa kuin ihan pelkästäänkin. Kysy tarjous videoista tai somessa käytettävistä videopätkistä!

Kuvaussopimus - kun tarvitset kuvausta säännöllisesti

Onko kuvien tarpeesi jatkuvaa ja tarvitset esimerkiksi kerran tai kaksi kuussa uuden kuvasatsin? Räätälöidään sinulle oma kuukausittainen kuvauspaketti! 

Tarvitsetko kuvausta johonkin muuhun?

Jos tarvitset kuvia johostakin muusta, se onnistuu myös, laita meiliä tai viestittele minulle somessa niin suunnitellaan yhdessä, miten toiveesi toteutamme!
 

Some- ja sisällöntuotantopalvelut

Valokuvauksen lisäksi tarjoan myös apua niin sosiaalisen median sisällön suunnitteluun, ylläpitoon kuin toteuttamiseenkin. 


Sisällön suunnittelu ja some-konsultointi
Kun et ole ihan varma, mitä sinun pitäisi missäkin somekanavassa julkaista, tai kaipaat selkeää suunnitelmaa somekanaviesi kasvattamiseen ja laadukkaan sisällön luomiseen. 


Sisällön toteutus ja some-aktiviteetit
Kun oma aikasi tai kiinnostuksesi ei riitä yrityksesi some-sisällön ylläpitoon ja luomiseen.  
 

Vaikuttaja-yhteistöiden suunnittelu, toteutus ja kontaktien ylläpito 
Kun tarvitset apua onnistuneiden blogi- ja vaikuttajayhteistöiden toteutukseen ja suunnitteluun. Autan sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivat vaikuttajat. 

Ota yhteyttä!