Perhekuvaukset

Onko sinunkin puhelimesi kuvarulla täynnä valokuvia perheenjäsenistäsi, mutta teiltä puuttuu vielä kuva, jossa olisitte kaikki yhdessä? Tai haluaisitko ikuistaa perhekuvan vaikkapa tauluna seinälle, mutta kännykällä otetut selfiet eivät tunnu sopivilta? Perhekuvaus on mukava yhteinen hetki ja muisto yhdessä rakkaan perheen kanssa. Ammattailaisen avulla saatte perheestänne valokuvia, joita katselee ilolla vielä vuosikymmenten jälkeen! Perhekuvauksissa jokainen saa olla oma itsensä – nauraa, leikkiä ja pitää hauskaa. Jokainen perhe on uniikki – siksi myös kaikki perhekuvaukset ovat uniikkeja! 

Kuvaan myös perhejuhlia sekä minut saat myös kotiisi kuvaamaan, mikä voi olla helpompaa pienten lasten kanssa!

Alta löydät muutamia valokuvauspaketteja perhekuvauksiin. Hinnaston hinnat koskevat perhe-ja lapsikuvauksia miljöössä pääkaupunkiseudulla sekä studiollani Helsingin Kalliossa. Kaikki tämän sivun hinnat sisaltävät alv 24%. Jos toiveenasi on perhekuvaukset näiden alueiden ulkopuolella tai haaveilen jonkin muun tyyppisestä kuvauksesta (esim.  perhejuhlien kuvaukset tms.), kysäisethän hinnan minulta joko meilitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuvat saat minulta aina nopeasti, ihan maksimissaan kahdessa viikossa, mutta useimmiten jo viikon sisällä! Suunnittelen aikatauluni aina niin, että saan jokaisen asiakkaan kuvat käsiteltyä huolellisesti, mutta nopeasti.

Perhekuvauksiin on mahdollisuus ostaa myös lahjakortteja, jotka saat sähköpostiisi pdf-muodossa ja voit liittää ne kivasti muuhun lahjaan tai korttiin. 

Perhekuvaus - Basic Mini 

- 30 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 7 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 159€

Tämä paketti on hyvä silloin, kun haluat lapsestasi tai perheestäsi muistoksi ihanat potretit tai muutaman perhekuvan. Kuvaus voidaan toteuttaa studiollani tai miljöössä.

Perhekuvaus - Basic 

- 60 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 299€

Tämä paketti on hyvä silloin, kun kyseessä on pienempi lapsi, jolloin aikaa kuvauksiin rauhottumiselle on paremmin tai jos halutaan ottaa useampia erilaisia yhdistelmiä perheen kesken ja mukana saattaa olla muitakin sukulaisia mm. Isovanhemmat. Kuvaus voidaan toteuttaa joko studiollani tai miljöössä


Perhekuvaus - All Inclusive

- 90 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- Kaikki onnistuneet kuvat editoituina kuvatiedostoina

hinta: 700€

Kun et halua missata yhtäkään ihanaa otosta! All inclusive-kuvauspakettiin varaamme 90 minuuttia kuvausaikaa joko studiolla tai miljöössä ja saat kaikki onnistuneet otokset editoituna kuvatiedostoina itsellesi. Tässä kuvauspaketissa voi olla perheen lisäksi mukana myös muita sukulaisia kuten isovamhemmat.