Ylioppilaskuvaus-paketit

Ylioppilaaksi pääseminen palkitsee kovan työn – lukio on ohi ja on aika juhlia! Ikuista kanssani tuo ihana tunnelma kauniisiin ylioppilaskuviin. Valokuvaan ylioppilaskuvia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla – niin studiossa kuin miljöössä.

Tältä sivulta löydät ylioppilaskuvauspaketit moneen tarpeeseen, halusitpa sitten vain simppelit, tyylikkäät kuvat tai lisätä hieman lisää luksusta valmistujaispäivääsi! Kaikki tämän sivun hinnat sisaltävät alv 24%.  Kuvat saat minulta aina nopeasti, ihan maksimissaan kahdessa viikossa, mutta useimmiten viikon sisällä! Suunnittelen aikatauluni aina niin, että saan jokaisen asiakkaan kuvat käsiteltyä huolellisesti, mutta nopeasti.

Kuvauksiin on mahdollisuus ostaa myös lahjakortteja, jotka saat sähköpostiisi pdf-muodossa ja voit liittää ne kivasti muuhun lahjaan tai korttiin.

Ylioppilaskuvaus - basic

- 30 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 7 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia 

hinta: 159€

Tämä paketti on loistava valinta, jos haluat kauniit potretit muistoksi hienosta saavutuksestasi. Näitä kuvia käytät niin kiitoskorteissa, somessa kuin muistona mummun kirjahyllyssä!

Ylioppilaskuvaus - basic plus

- 60 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia 

hinta: 299€

Tämä paketti on loistava valinta silloin, kun ylioppilaspotrettien lisäksi haluat kuvia yhdessä perheesi, sisaruksiesi tai jonkun muun kanssa. Tämä on hyvä mahdollisuus ottaa samalla muutamat perhekuvat, jotka usein saattavat jäädä ottamatta lasten kasvettua isoiksi.

Ylioppilaskuvaus - beauty

- kuvausmeikki ja -kampaus

- 60 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia 

hinta: 600€

Tämä paketti on loistava valinta, kun haluat ihanan hemmottelupäivän itsellesi! Kuvausmeikin ja hiusten ansiosta jatkat päivääsi näyttäen ja tuntien itsesi upeaksi!