Profiilikuvaukset

Hinnaston hinnat koskevat profiilikuvauksia miljöössä pääkaupunkiseudulla sekä studiollani Helsingin Kalliossa.

Jos toiveenasi on kuvaukset näiden alueiden ulkopuolella tai jostakin muun tyyppisestä kuvauksesta kysäisethän hinnan minulta joko meilitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Yrityskuvia koskien, tsekkaa yrityksille-osio.

Kuvat saat minulta aina nopeasti, ihan maksimissaan kahdessa viikossa, mutta useimmiten viikon sisällä! Suunnittelen aikatauluni aina niin, että saan jokaisen asiakkaan kuvat käsiteltyä huolellisesti, mutta nopeasti.

Kuvauksiin on mahdollisuus ostaa myös lahjakortteja, jotka saat sähköpostiisi pdf-muodossa ja voit liittää ne kivasti muuhun lahjaan tai korttiin.

Kaikki tämän sivun hinnat sisaltävät alv 24%

Huom!

Editointi sisältää peruseditoinnin, jollainen on kuvagallerian kuvista suurimmassa osassa ja mahdollisten näppyjen, mustelmien tms. poistoa ja ihon siistimistä. Erikoisemmista editoinneista hinnoittelu erikseen.

Vastailen mielelläni lisäkysymyksiin joko sähköpostitse, somen kautta tai tämän sivun alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. :)


Profiilikuvaus - Basic 

- 30 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 7 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 159€

Tämä paketti on hyvä silloin, kun haluat Itsestäsi muutaman erilaisen kuvan esimerkiksi some-profiileihin, työhakemuksiin tai presentaatioihin.

Profiilikuvaus - Lifestyle

- 60 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 299€

Tämä paketti on hyvä silloin, kun haluat Itsestäsi edustavia profiilikuvia ja lisäksi kuvia, jotka kertovat sinusta. Kuvauksissa voimme yhdistellä studio- ja miljöökuvia.

Profiilikuvaus - Lifestyle Plus

- Kuvausmeikki ja -kampaus

- 60 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 600€

Tämä paketti on hyvä silloin, kun haluat Itsestäsi edustavia profiilikuvia ja lisäksi kuvia, jotka kertovat sinusta. Kuvauksissa voimme yhdistellä studio- ja miljöökuvia. Ammattilaisen tekemä meikki ja kampaus tuovat parhaat puolesi esiin entistä paremmin!