Raskauskuvaukset

Pienokaisen odotus on aina tärkeä ja merkityksellinen ajanjakso elämässä. Ikuista tuo aika ihaniin valokuviin kanssani! Kuvaan raskauskuvauksia Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla niin studiollani kuin miljöössä! Raskauskuvaukset voidaan siis toteuttaa juuri teidän perheenne näköiseksi kokonaisuudeksi. Suosittelen varaamaan raskauskuvauksen raskausviikoille 30-36, jotta raskausmaha jo erottuu, mutta sinulla on vielä mahdollisimman mukava olo itselläsi. Studioltani Helsingin Kalliosta löytyy runsaasti lainavaatteita raskauskuvauksiin, joten halutessasi voit lainata vaatteet ostamisen sijaan. Lue lisää raskauskuvaukseen valmistautumisesta täältä ja tutustu ottamiini raskauskuviin täällä!

Alempaa tältä sivulta löydät hinnaston raskauskuvauksille. Jos toiveenasi on kuvaukset pääkaupunkiseudun ulkopuolella tai jonkin muun tyyppiset kuvaukset (esim.  babyshower -kuvaukset tms.), kysäisethän hinnan minulta joko meilitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Kaikki tämän sivun hinnat sisaltävät alv 24%.

Raskauskuvat saat minulta aina nopeasti, ihan maksimissaan kahdessa viikossa, mutta useimmiten viikon sisällä! Suunnittelen aikatauluni aina niin, että saan jokaisen asiakkaan kuvat käsiteltyä huolellisesti, mutta myös nopeasti. Raskauskuvauksiin on mahdollisuus ostaa myös lahjakortteja, jotka saat sähköpostiisi pdf-muodossa ja voit liittää ne kivasti muuhun lahjaan tai korttiin.

Raskauskuvaus - Basic Mini 

- 30 min valokuvaus studiolla Helsingin Kalliossa tai miljöössä pääkaupunkiseudulla

- 7 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 159€

Tämä paketti on hyvä silloin, kun haluat muutaman kuvan muistoksi, mutta toteutat meikin ja hiukset itse.

Raskauskuvaus - Basic 

- 60 min valokuvaus studiolla Helsingin Kalliossa tai miljöössä pääkaupunkiseudulla

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 299€

Tämä paketti on hyvä silloin, kun haluat kuvia useammassa asussa sekä yhdessä puolisosi tai vanhemman lapsesi kanssa.


Raskauskuvaus - beauty

- ammattilaisen toteuttama kuvausmeikki ja -kampaus

- 60 min kuvaus studiolla Helsingin Kalliossa tai miljöössä pääkaupunkiseudulla

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 600€

Tämä paketti on loistava valinta, kun haluat ihanan hemmottelupäivän itsellesi! Kuvausmeikin ja hiusten ansiosta jatkat päivääsi näyttäen ja tuntien itsesi upeaksi!