Lahjakortti valokuvaukseen

Lahjakortti valokuvaukseen on ihana lahjaidea, josta jää kauniit muistot pitkäksi aikaa eteenpäin! Lahjakortti sopii hyvin monen tyyliseen kuvaukseen: perhekuviin, raskausajan kuvauksiin, ylioppilaskuviin sekä valmistujalle ja paljon muuhunkin! Lahjakortin voit ostaa mihin tahansa kuvauspakettiin!

Näin ostat lahjakortin:

  • Lähetä minulle sähköpostia pinja@pinjasphotography.com ja kerro, mihin pakettiin haluat ostaa lahjakortin.
  • Saat paluupostina lahjakortin pdf-muodossa sekä erillisen meilin, jossa on lasku
  • Lahjakortti astuu voimaan, kun lasku on maksettu
  • Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä
  • Lahjansaaja voi sopia kanssani sitten sopivan kuvausajan ja haluamansa paikan kuvaukselle, kun hän haluaa varata kuvauksen


Haluaisitko lahjakortin kuitenkin ihan paperisena korttina digitaalisen sijasta? Lahjakortteja valokuvauspalveluihini on mahdollista tilata Giftiko-lahjapalvelun kautta!

Giftikolta löydät ihania valmiiksi räätälöityjä paketteja mm. baby shower-lahjaksi, tuoreille vanhemmille, hääpareille tai kihlapareille lahjaksi, sekä yrityslahjaksi! Valmiiden pakettien lisäksi voit myös itse kasata sopivan paketin, jossa lahjakorttini on osa pakettia.

Kauniisti paketoidut Giftiko-lahjat voit tilata joko suoraan lahjan saajalle, tai sitten itsellesi ja viedä paketin kasvotusten sen saajalle.

Lahjakortista saa iloa vielä pitkäksi aikaa! Tuoreet vanhemmat voivat hyödyntää lahjakortin perhekuvaukseen, valmistujalle taas lahjakortti toimii hyvänä tapana ottaa edustavat cv- tai profiilikuvat tulevaa työnhakua varten ja yrityspaketti toimii vaikkapa kivana tervetuliaisena uuteen työpaikkaan, jolloin  myös henksukuvan uusiminen käy hyvin lahjakortin avulla. Hääparille lahjapaketista löytyvä lahjakortti puolestaan muistuttaa ottamaan kuvat ekana hääpäivänä!

Giftikon lahjavalikoimasta löytyy paketti siis jokaiseen tarpeeseen, valokuvauslahjakortilla tai ilman!

Kurkkaa siis lisää osoitteesta Giftiko.fi ja unohda lahjastressi! 


Lahjakortit yrityksille

Lahjakortin voit antaa myös työntekijöillesi kiitoksena hyvästä työstä tai vaikkapa kivaksi kesälomalahjaksi, jolloin kesän ihanat muistot saadaan myös kuvien muotoon entistä kestävämmäksi!

Lahjakortit voidaan lähettää suoraan lahjansaajien sähköpostiin ja laskuttaa yritykseltä yhdellä laskulla!


Yrityksen lahjakorttipaketti:

sis. 30 min kuvauksen studiolla tai miljöössä

4 kuvaa, jotka kuvattava saa valita itse galleriasta

mahdollisuuden ostaa lisäkuvia

hinta: 100€ sis. alv. per lahjakortti