Vanhojentanssi-kuvaus

Vanhojentanssit ovat yksi odotetuimmista päivistä lukioaikana! Päivä, jolloin saa laittautua ja pukea ihananan unelmamekon päälle. Tämä hetki on todellakin valokuvauksen arvoinen! Vanhojentanssipäivän valokuvia katsellessa voit muistella tuota upeaa päivää vielä vuosikymmenten jälkeen.

Vanhojentanssikuvaukset onnistuvat niin studiollani Helsingin Kalliossa tai vaikkapa koulullasi. Mikäli koulullasi on useampia kuvauksista kiinnostuneita, voitte pyytää minulta ryhmätarjouksen vanhojentanssien valokuvauksesta! Vanhojentanssi-kuvaus sisältää 30 minuuttia valokuvausta haluamassasi paikassa pääkaupunkiseudulla, sekä seitsemän valmiiksi editoitua kuvatiedostoa. Kuvat saat valita kuvagalleriasta, jonka lähetän sinulle ihan viimeistään viikon jälkeen kuvauksesta. Kuvauksen hinta on 159€.

Varaa aika vanohentanssikuvaukseen Ota Yhteyttä-sivun kautta tai laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen pinja@pinjasphotography.com.

Allaolevien kuvien puvut ovat kuvauksistani Zazabellan kanssa! Jos sinulta siis puuttuu vielä puku, kannattaa suunnata lähimpään Zazabellaan.