Hääkuvaus ja kihlajaiskuvaus

Häät ja kihlajaiset lukeutuvat monen elämän tärkeimpiin tähtihetkiin. Kauniisiin hetkiin, jotka ovat kuitenkin ohi silmänräpäyksessä. Hääkuvaus varmistaa sen, että voit palata tärkeän päivän ihaniin tunnelmiin koska tahansa uudestaan – kuvat auttavat teitä muistamaan, miltä tuntui sanoa "tahdon" tai katsoa omaa rakasta silmiin tuona jännittävänä ja rakkaudentäyteisenä päivänä!

Teen hääkuvauksia pääkaupunkiseudulla ja tältä sivulta löydät kuvauspaketteja, jotka sopivat niin hääkuviin, kihlajaiskuviin, pariskuntakuviin kuin vaikkapa yllätyksellisiin kosintakuviin, joissa ihana hetki ikuistetaan upeiksi valokuviksi! Hinnaston hinnat koskevat hää- ja kihlajaiskuvauksia miljöössä pääkaupunkiseudulla sekä studiollani Helsingin Kalliossa. Studioni sijaitsee aivan Helsingin maistraatin vieressä osoitteessa Viides Linja 16, Helsinki. Jos toiveenasi on kuvaukset näiden alueiden ulkopuolella tai haaveilet jonkin muun tyyppisestä kuvauksesta (esim.  hää- tai kihlajaisjuhlien kuvaukset tms.), kysäisethän hinnan minulta joko meilitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Valokuvaan mielelläni häitä myös ulkomailla! Kaikki tämän sivun hinnat sisaltävät alv 24%.

Kuvat saat minulta aina nopeasti, ihan maksimissaan kahdessa viikossa, mutta useimmiten viikon sisällä! Suunnittelen aikatauluni aina niin, että saan jokaisen asiakkaan kuvat käsiteltyä huolellisesti, mutta nopeasti.

Kuvauksiin on mahdollisuus ostaa myös lahjakortteja, jotka saat sähköpostiisi pdf-muodossa ja voit liittää ne kivasti muuhun lahjaan tai korttiin.

Hääkuvaus/kihlajaiskuvaus - mini

- 30 min valokuvaus studiolla Helsingin Kalliossa tai miljöössä pääkaupunkiseudulla

- 7 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 159€

tämä vaihtoehto on hyvä silloin, kun haluatte ikuistaa tärkeästä päivästänne muistoksi ihan vain muutaman potretin teistä kahdesta.

Hääkuvaus/kihlajaiskuvaus - basic

- 60 min valokuvaus studiolla Helsingin Kalliossa tai miljöössä pääkaupunkiseudulla

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 299€

Tämä paketti on hyvä valinta silloin, kun haluatte vain potretit, mutta haluatte mukaan potretteihin myös perhettänne, kuten vanhempia, sisaruksia, ystäviä ja lapsia.

Hääkuvaus/kihlajaiskuvaus - plus

- 90 min valokuvaus studiolla Helsingin Kalliossa tai miljöössä pääkaupunkiseudulla

- Kaikki onnistuneet kuvat editoituina kuvatiedostoina

hinta: 700€

Kun et halua missata yhtäkään ihanaa otosta! Plus-kuvauspakettiin varaamme 90 minuuttia kuvausaikaa joko studiolla tai miljöössä ja saatte kaikki onnistuneet otokset editoituna kuvatiedostoina. Tässä kuvauspaketissa voi olla perheen lisäksi mukana myös muita sukulaisia kuten isovamhemmat sekä kerkeämme myös vaihtaa kuvauspaikkaa.


Hääkuvaus ulkomailla


Raikkaan vaalea pohjoismainen valokuvaustyyli yhdistettynä kauniisiin häihin maailmalla! Minut saat kuvaamaan tärkeän päiväsi myös ulkomaille ja hoidan itse omat matkajärjestelyni. Räätälöin kuvauspaketin juuri sinun toiveisiisi sopivaksi. Paketteihin lisätään matka- ja majoituskulut, jotka tarkennetaan erillisessä tarjouksessa kun aika, paikka ja hääpäivän kuvattava sisältö on selvillä. 

Mukaan matkaan saat kauttani halutessasi myös meikkaajan ja kampaajan ( Fitmo N' Beauty ) sekä maailmalla suuren suosion saavuttaneen hääsisällöntuottajan ( Jabella )! Hääsisällöntuottaja luo sisältöä omalle hääsomesivullenne, jonne pääsette yhdessä vieraidenne kanssa fiilistelemään ikimuistoisia hetkiä myös myöhemmin! Hääsome voi olla myös suljettu ja vain oman lähipiirinne seurattavissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!