Hääkuvaus ja kihlajaiskuvaus

Hinnaston hinnat koskevat hää- ja kihlajaiskuvauksia miljöössä pääkaupunkiseudulla sekä studiollani Helsingin Kalliossa.

Jos toiveenasi on kuvaukset näiden alueiden ulkopuolella tai jostakin muun tyyppisestä kuvauksesta ( esim hää tai kihlajaisjuhlien kuvaukset tms. ), kysäisethän hinnan minulta joko meilitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tämän sivun kuvaukset soveltuvat niin hääkuviin, kihlajaiskuviin, pariskuntakuviin kuin vaikkapa yllätyksellisiin kosinta-kuviin, joissa ihana hetki ikuistetaan kuviksi!

Kuvat saat minulta aina nopeasti, ihan maksimissaan kahdessa viikossa, mutta useimmiten viikon sisällä! Suunnittelen aikatauluni aina niin, että saan jokaisen asiakkaan kuvat käsiteltyä huolellisesti, mutta nopeasti.

Kuvauksiin on mahdollisuus ostaa myös lahjakortteja, jotka saat sähköpostiisi pdf-muodossa ja voit liittää ne kivasti muuhun lahjaan tai korttiin.

Kaikki tämän sivun hinnat sisaltävät alv 24%

Hääkuvaus/ kihlajaiskuvaus - mini

- 30 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 7 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 149€

tämä vaihtoehto on hyvä silloin, kun haluatte ikuistaa tärkeästä päivästänne muistoksi ihan vain muutaman potretin teistä kahdesta.

Hääkuvaus/ kihlajaiskuvaus - basic

- 60 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- 15 editoitua kuvatiedostoa, jotka voit valita galleriasta

-mahdollisuus ostaa lisäkuvia

hinta: 289€

Tämä paketti on hyvä valinta silloin, kun haluatte vain potretit, mutta haluatte mukaan potretteihin myös perhettänne, kuten vanhempia, sisaruksia, ystäviä ja lapsia.

Hääkuvaus/kihlajaiskuvaus - plus

- 90 min kuvaus studiolla tai miljöössä

- Kaikki onnistuneet kuvat editoituina kuvatiedostoina

hinta: 700€

Kun et halua missata yhtäkään ihanaa otosta! Plus-kuvauspakettiin varaamme 90 minuuttia kuvausaikaa joko studiolla tai miljöössä ja saatte kaikki onnistuneet otokset editoituna kuvatiedostoina. Tässä kuvauspaketissa voi olla perheen lisäksi mukana myös muita sukulaisia kuten isovamhemmat sekä kerkeämme myös vaihtaa kuvauspaikkaa.