All inclusive - koulutuspäivä

Kouluttajina Pinja's Photographyn Pinja sekä Jabella-marketingin Virve

11.6.2022, klo 9-16 📍 Radisson Blu Royal Hotel Helsinki Haluatko oppia tavoittamaan ja sitouttamaan yrityksesi kohderyhmän ilman maksettua mainontaa? 

Tai oppia kuinka korostaa kiinnostavaa sisältöä valokuvien avulla? 

Kasvua visuaalisella sisältömarkkinoinnilla -koulutus & workshop on vastaus molempiin! 

Koulutuksessa yhdistämme laadukkaan sisällöntuotannon ja tunnistettavan brändin parhaat elementit toimivaksi kokonaisuudeksi, jonka avulla sinä voit erottautua sosiaalisessa mediassa ja myydä osaamistasi tärkeimmille kohderyhmillesi.Koulutuspäivä on suunnattu henkilöbrändiä hyödyntäville asiantuntijoille kuten kouluttajille, arkkitehdeille, kirjoittajille, valmentajille, asianajajille, terapeuteille, kirjanpitäjille tai kiinteistönvälittäjille. 

Pienenä toimijana sosiaalisessa mediassa erottautuminen ja yleisön sitouttaminen maksaviksi asiakkaiksi voi olla haastavaa, sillä kilpailu näkyvyydestä ja yleisön huomiosta on jatkuvasti kovempaa. Päivän aikana opit mitä on sisältömarkkinointi ja miksi se on loistava tapa tuoda esiin ammatillista osaamistasi, kuinka luoda kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä ja kuinka voit toteuttaa visuaalisesti näyttävää viestintää somessa. 

Koulutuksen hinta on 350€ + alv

ja se sisältää:

  • kattavan koulutuskokonaisuuden upeassa bisnes-sviitissä, sekä käytännön harjoitteita, joiden avulla tuot yritystäsi esiin kiinnostavalla tavalla ja saat tavoitettua tehokkaasti haluamasi asiakaskunnan somessa! Näiden vinkkien avulla erottaudut myös eduksesi, tavalla, jolla haluat sinut tunnistettavan! 
  • Lisäksi otamme jokaisesta muutamia henkilöbrändäyksessä hyödynnettäviä kuvia, joista saat valita jälkikäteen toimitettavasta galleriasta mieluisimmat 3kpl käyttöösi. Näitä laadukkaita kuvia voit käyttää niin sosiaalisen median kanavillasi, profiilikuvinasi kuin nettisivustollasi. 
  • Saat mukaasi myös Virven pdf-oppaan, kuinka hyödyntää kuvapankkisi kuvia sosiaalisessa mediassa. 
  • Hinta sisältää myös aamukahvitukset herkkuineen, runsaan lounaan sekä iltapäivän kahvit, joiden lomassa voit tutustua myös muihin paikalla oleviin yrittäjiin!


Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäistä ilmoittautujaa!


Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä laskulla.

Saat ennen tapahtumaa sähköpostitse tarkemmat ohjeet, kuinka valmistautua kuvauksiin ja workshoppeihin!

Lunasta oma paikkasi koulutukseen alta!

Täytettyäsi allaolevan lomakkeen, saat laskun sähköpostiisi, jonka maksettuasi olet varannut paikkasi koulutuspäivään! Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä ( 7 päivää ), vapautuu paikka seuraavalle mukaan haluavalle.

*Peruutusehdot:

Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään kuusi. Järjestäjä ilmoittaa mahdollisesta peruuntumisesta 4.6.2022 mennessä sähköpostitse.

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisen veloituksetta, mikäli peruutus tehdään viimeistään 3.6.2022. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle. Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse pinja@pinjasphotography.com tai  info@jabella.fi .

Mitä sisältömarkkinointi on?

Sosiaalisessa mediassa sisältö on ratkaisevassa asemassa tulosten saamiseksi, joten sisältömarkkinoinnin osaamisella voidaan kehittää tileistä kohderyhmää kiinnostavia ja sitouttavia. Sisältömarkkinoinnilla tarkoitetaan perinteisten mainosten sijaan jaettavaa markkinointisisältöä, joka perustuu asiakkaan haluunvastaanottaa sisältöä. Koska nykypäivänä kuluttajalla on mahdollisuus valita, minkälaista sisältöä hän haluaa nähdä, on sisällön laadulla valtava merkitys siihen, päätyykö sisältö tarkemmin tarkasteltavaksi vai selaako käyttäjä postauksen ohi huomioimatta sitä lainkaan. Tyrkyttävät, ostamiseen kehottavat mainokset somessa eivät toimi enää ilman maksettua mainontaa. Sen sijaan markkinoijien tulee pyrkiä käsittelemään aiheita median tavoin; luomalla sisältöä, joka aidosti kiinnostaa yleisöä ja saa ihmiset palaamaan brändin sisältöihin. Tämä näkökulma on tärkeä ymmärtää tuotettaessa sisältöä sosiaaliseen mediaan, jotta julkaisut todella saavat huomiota ja auttavat kohderyhmää etenemään ostopolulla.

Uskon vahvasti siihen, että sisältömarkkinoinnin merkitys tulee kasvamaan tulevaisuudessa yhä suuremmaksi, kun kilpailu yleisön ruutuajasta kiihtyy entisestään. Kasvua visuaalisella sisältömarkkinoinnilla -koulutuksessa opastan sinua selkiyttämään oman sometekemisesi ytimen. Kirkastamme sen, missä sinä olet parhaimmillasi ja kenelle sinulla on eniten annettavaa, jotta voit alkaa tuottamaan sisältöä joka houkuttelee ostamaan palveluita sinulta, ilman että myyt postauksissasi mitään. Lisäksi kerron sinulle mitä asioita sinun tulee ottaa huomioon kohderyhmää rajatessa ja millä tavoin voit huomioida kohderyhmääsi jokaisessa jakamassasi postauksessa.