Muistilista vanhojentansseihin

28.01.2023

Vanhojentanssit ovat yksi lukion kohokohdista. Pukuloisto, jännittyneen hyvä mieli ja ystävät ympärillä palkitsevat pitkän harjoittelurupeaman, joka vanhojentansseja edeltää. Jotta voit nauttia päivästä täysin rinnoin ilman stressiä, kannattaa päivään valmistautua huolella ja hoitaa ajoissa käytännön asiat kuntoon. Näin tammikuussa viimeistään on tärkeä pohtia seuraavia asioita:

Onko puku sopiva vai tarvitseeko siihen tehdä viimeistelyjä istuvuuden varmistamiseksi? Vanhojentanssiasu ei aina ole mukavin mahdollinen asu täysin sopivanakaan, joten huolehdi helman lyhennys, mekon kavennus tai lisäkiinnitysten ompelu kuntoon hyvissä ajoin ilman kiirettä.

  • Totuttele rauhassa tanssikenkiin, jotta ne tuntuvat mukavalta jalassa vanhojentanssipäivänä. Erityisesti jos aiot tanssia koroissa, etkä muuten käytä korkoja, on hyvä harjoitella myös tanssimista korkokengissä ennakkoon. Varaa myös tanssipäivälle rakkolaastareita mukaan varmuuden vuoksi.
  • Tee mielikuvaharjoituksia tansseista ennakkoon ja luo itsellesi siten positiivinen lataus siitä, että onnistut tansseissa ja sinulla on itsevarma olo tanssilattialla.
  • Varmistaaksesi itsevarman olon ja kauniin meikin, aloita ihostasi huolehtiminen jo tammikuussa, jotta kasvosi voivat hehkua tärkeänä päivänä! Kuten varmasti tiedät, säännölliset ihonhoitorutiinit ja riittävä veden juominen ovat ihonhoidon kulmakiviä. Erityisesti talvella monen iho kärsii kuivuudesta, jolloin oikeat puhdistus- ja kosteutusrutiinit ovat erityisen tärkeitä. Mikään kasvomaski tai -hoito ei korvaa pitkäaikaista, säännöllistä ihonhoitoa.
  • Varaa meikki- ja kampausaika hyvissä ajoin tai harjoittele niiden tekemistä rauhassa ennen tärkeää päivää. Varaa myös kynsi- ja ripsihuoltoajat ajoissa vanhojentanssiviikolle, mikäli sellaisia käytät. Pääkaupunkiseudulla suosittelen lämpimästi Fitmo N' Beauty:n Jeminan palveluita.
  • Ikuista vanhojentanssit upeisiin kuviin! Upea juhlapuku, sekä kaunis kampaus ja meikki saavat olon tuntumaan aivan prinsessalta. Ikuista tuo upea päivä onnistuneisiin valokuviin, joita katsot ilolla myös vuosien päästä ja varaa itsellesi valokuvaus vanhojentanssipäivälle!

Vanhojentanssikuvaus pääkaupunkiseudulla

Amerikassa tanssiaiskuvien tilaaminen on yhtä suosittua kuin valmistujaiskuvien tilaaminen. Eikä syyttä - onhan päivä täysin ainutlaatuinen ja unohtumaton, sekä ikuistamisen arvoinen. Voit varata minulta vanhojentanssikuvauksen suoraan vaikkapa koulullesi, tai muuhun haluamaasi lokaatioon Helsingissä ja lähiseuduilla, tai tulla kuvattavaksi studiolleni Helsingin Kallioon. Kuvauta itsesi upeassa asussa yksin, yhdessä tanssiparisi kanssa tai ystäväporukalla. Mikäli koulullasi on useampia kuvauksista kiinnostuneita, voitte pyytää minulta ryhmätarjouksen! Vanhojentanssikuvauksen hinta on 149 euroa ja se sisältää puolen tunnin kuvauksen ja seitsemän editoitua kuvaa, jotka toimitan sinulle viikon sisällä kuvauksesta.

Kuvien ihanat puvut ovat kaikki Zazabellasta ja kuvat viimekesän kuvauksistamme kauniissa Kaivopuistossa!

Katso vanhojentanssi-kuvauksistani lisää tietoa klikkaamalla TÄSTÄ!