Valokuvauslahjakortti on ihana lahjaidea, joka sopii lähes kenelle tahansa

25.07.2023

Valokuvauslahjakortti on ihana lahjaidea. Lahjan saaja voi elää elämän tärkeimmät hetket uudelleen vielä vuosien päästäkin ja lahja sopii lähes kenelle tahansa. Aineettomana lahjana valokuvauslahjakortti sopii myös ihmiselle, jolla on entuudestaan jo kaikkea. Tässä postauksessa kerron tarkemmin siitä, minkälaisiin tilanteisiin valokuvauslahjakortti sopii loistavasti.

Kenelle valokuvaus lahjana sopii?

  • Valokuvauslahjakortti on ikimuistoinen lahja tuoreelle hääparille. Arjessa tulee vietettyä kumppanin kanssa rutkasti aikaa, mutta yhteisten muistojen taltioiminen kameranrullaan unohtuu helposti. Valokuviin ja tunnelmiin on kuitenkin ihana palata ja muistella niiden avulla esimerkiksi avioliiton ensimmäisiä aikoja. Valokuvaajan ottamat kuvat ovat myös kännykkäkuvia laadukkaampia, joten ne pystyy teettämään vaikka tauluksi tai fyysisiksi valokuviksi albumiin!

  • Kuka haluaisi unohtaa ikimuistoisen vauva-ajan? Pienen vauvan ensimmäinen vuosi on kiehtovaa seurattavaa ja vauvavuosi onkin monelle todella nopeasti ohi menevä aika. Lahjakortti valokuvaukseen on siis merkityksellinen lahja ja sopii loistavasti esimerkiksi ristiäis-, nimiäis- tai babyshowerlahjaksi. Valokuvauslahjakortti on loistava lahja myös tulevalle äidille raskauskuvien ikuistamista varten.

  • Valokuvauslahjakortti sopii myös yrityslahjaksi tai henkilökunnan muistamiseen. Lahjakortilla voit toivottaa uuden työntekijän tervetulleeksi tai esimerkiksi ikuistaa kollegan työvuosien karttumisen. Rohkene kokeilla erilaista ja yllätä työntekijäsi tai kollegasi ainutlaatuisella lahjalla!

Jos täydellisen lahjan etsiminen tuottaa sinulle harmaita hiuksia, tutustu yhteistyökumppanini Giftikon valikoimaan. Giftikolta löydät valmiiksi räätälöityjä, valokuvauslahjakortillani varustettuja lahjabokseja niin vauvoille, hääpareille, valmistuneille kuin yrityksillekin.

Jos valmiista bokseista ei kuitenkaan sitä täydellistä löydy, on bokseista mahdollista tehdä myös täysin omanlaisensa ja lisätä jo valmiiksi kauniiseen laatikkoon esimerkiksi firman logo koristeeksi. Giftikolla on laaja valikoima erilaisia ja erilaisiin tarpeisiin sopivia laadukkaita tuotteita, jotka takaavat, että saat koottua juuri omanlaisesi lahjaboksin kenelle tahansa.

Palvelun kautta voit myös lähettää persoonalliset ja tyylikkäät lahjat suoraan vastaanottajalle, joten lahjan saajan yllättäminen on todella helppoa! Voit esimerkiksi tilata boksin hotellihuoneeseen odottamaan saapuvaa hääparia, yllättää morsiamen jo ennen alttarille astelua, yllättää kotiin saapuvat tuoreet vanhemmat tai tilata kiitoslahjat konttorille koko tiimille!

Tutustu lahjabokseihin ja kattavaan tuotevalikoimaan lisää Giftikon sivuilta.

Valokuvauslahjakortti ei ainoastaan ikuista muistoja, vaan se on myös itsessään kokemus! Studioltani löytyy kauniita lainavaatteita ja asusteita, joissa olonsa tuntee hyväksi ja kauniiksi. Lisäksi se on mukava hetki itselle arjen keskellä. Pyrin aina tekemään valokuvauksesta hauskan ja rennon kokemuksen, jossa kuvattava tuntee olosi itsevarmaksi ja mukavaksi. Kuvauksissa autan löytämään kuviin parhaimmat kuvakulmat ja poseeraukset, joten sinun ei tarvitse itse tietää, miten olla kuvissa, vaan voit luottaa siihen, että kuvat onnistuvat varmasti!