Hääpäivän valokuvaus ja treffi-ideoita hääpäivän viettoon Helsingissä

25.07.2023

Hääpäivä, yksi vuoden tärkeimmistä ja ihanimmista päivistä edessä? Hääpäivän ikuistaminen vuosittain on ihana muisto ja valokuvaus on jo itsessään hauska yhteinen hetki. Tässä postauksessa listaan kuitenkin hieman ideoita, miten viettää tärkeää päivää yhdessä rakkaasi kanssa Helsingissä ja mihin kaikkeen valokuvaus hetken kanssani voi yhdistää.

Jos hääpäivänne on kesäaikaan ja säät suosivat, niin esimerkiksi näistä voi napata ideoita hääpäivän viettoon:

  • Puistopicnic Kaivopuistossa. Pakatkaa picnickoriin vaikkapa marjoja, pientä naposteltavaa ja kuohuvaa, ja nauttikaa toistenne seurasta ilman kiirettä. Picnickoriin voi sujauttaa myös pelikortit tai lautapelin mikäli kaipaatte rentoa yhteistä tekemistä syömisen lomaan. Helsinki on myös täynnä ihania ravintoiloita, joista voitte tilata takeaway annokset mukaanne.

  • Linnanmäen huvipuisto sopii myös vanhemmille! Heittäytykää yhdessä Vuoristoradan kyytiin ja nauttikaa vauhdin hurmasta tai suunnatkaa Maailmanpyörän kyytiin ihailemaan kaunista kaupunkia.

  • Helsinki on pullollaan toinen toistaan upeampia kesäterasseja, joissa nautiskellessa saa treffipäivän kulumaan leppoisasti. Esimerkiksi Mattolaiturilta löydätte viihtyisän terassin meren ääreltä kun taas Hotelli Tornin huipulla pääsette ihailemaan Helsinkiä kattojen yläpuolelta!

  • Korkeasaaren eläinpuiston viehätysvoima ei katoa. Voitte ottaa Kauppatorilta joko lautan tai Rautatientorilta bussin ja suunnata katsomaan leijonia, karhuja ja apinoita.

  • Kaivopuiston Tähtitornissa järjestetään tähti- tai aurinkokatselukierroksia lähes päivittäin. Lähtekää ihailemaan tähtitaivasta. Muistakaa pakata viltti ja lämmintä juotavaa mukaan viileitä kesäiltoja varten.

  • Helsingin rannat tarjoaa kauniita merimaisemia. Vaellelkaa merenrantoja pitkin ja nauttikaa upeista maisemista. Voitte välillä pysähtyä vaikkapa jäätelölle tai drinkeille matkan varrella olevaan rantaravintolaan.

  • Vaikka olisitte helsinkiläisiä tai kaupunki olisi teille tuttu, osallistukaa ohjatulle turistikierrokselle. Voitte oppia jotain uutta tai ainakin luoda yhteisiä hauskoja muistoja!

  • Jos Helsingin kaupunki on tullut tutuksi, suunnatkaa Suomenlinnaan! Sieltä löydätte niin rantoja, ihania piknic-paikkoja, kuin viihtyisiä ravintoloita!

Jos vesisade yllättää:


Valokuvaushetki yhdistettynä mihin tahansa näistä, tekee hääpäivästänne vieläkin ikimuistoisemman. Pariskuntakuvat ovat ihana muisto teille ja kuvaushetki voi tuoda teitä jopa vielä lähemmäs toisianne. Kanssani saatte olla täysin omia itsejänne ja miehillekin tiedoksi – autan teitä olemaan kameran edessä, joten kuvausta ei tarvitse jännittää. Ikimuistoiseen päivään on ihana palata takaisin vielä pitkänkin ajan kuluttua. Olkaa rohkeasti yhteydessä minuun, niin suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne vuosipäivä!