Studion lainavaatteet ja taustat

01.02.2023

Studioltani löytyy useita erilaisia vaatteita, joita saa vapaasti käyttää kaikissa kuvauksissa, mutta ne olisi hyvä katsoa ennakkoon valmiiksi, jotta saan napattua ne valmiiksi esiin ja varmistettua, että ne ovat siistissä kunnossa. Useampi, varsinkin pitkistä mekoista toimii hyvin myös raskausajan kuvauksissa.

Keräsinkin tähän suurimman osan studion vaatteista ja lajittelin ne postaukseen niin, että alussa on  lasten vaatteet, sitten aikuisten pienemmät koot, siitä sitten koottain eteenpäin ja lopussa one-size-vaatteet, jotka menevät lähes jokaiselle.

Lopussa myös hieman infoa studion taustoista ja somisteista!

Aina, kun studiolle tulee jotakin uutta, päivittelen tätä postausta :)

Lapset

Jipiiii, nyt vihdoin viimein studiolle on saapunut myös lasten lainavaatteita kahden ihanan prinsessamekon muodossa! Huomasin jonkin aikaa sitten, että studion ihan lähelle oli avannut ihana tyttöjen pukuliike Valeza oy, jonne oli pakko mennä heti ostoksille!

Alkuun ostin nämä kaksi mekkoa, joista glitteri-yläosalla varustettu sopii noin 1-2 vuotiaalle ja toinen taas 3-5-vuotiaalle hieman lapsen koosta riippuen.

S-koko

Koossa S löytyy ihania, hieman lyhyempiä mekkoja, joita voidaan käyttää mm. Ylppärikuvauksissa tai vaikkapa kihlajaiskuvauksissa. Lisäksi löytyy nilkkamittainen vaaleanpunainen röyhelömekko, sekä ihanilla kirjailuilla varustettu pitkä tyllimekko.

Lyhyt valkoinen mekko, jossa on napit edessä, sopii hyvin mm. Raskauskuviin, joissa masu halutaan esiin.

M-koko

Osa S-koon vaatteista menee myös M-kokoiselle ja lisäksi M-koossa löytyy mm. Kaunis täyspitkä off-showlder-paljetti-yläosalla varustettu pitkä tyllihelmainen mekko. Myös lyhyemmistä mekoista löytyy mainiosti M-kokoiselle sopivia vaihtoehtoja ja osa L-koon mekoista voidaan kuroa klipsuilla pienemmäksi, jos suosikki sattuukin löytymään sieltä! Polvimittainen, supermuhkea vaaleanpunainen tyllihame menee niin S-, kuin M-kokoisellekin.

L-koko

L- ja XL-kokoon menevät vaaleanpunainen ja vaaleansininen superkaunis pohjemittainen mekko, jonka saa vedettyä ihanaksi off-shoulderiksi. L-koossa löytyy myös valkoinen, pohjemittainen mekko pitkillä hihoilla.

One size 

Raskauskuvauksia ajatellen vaaterekistäni löytyy kaksi erilaista läpinäkyvää, pitsikirjailtua kimonoa/mekkoa, jotka sopivat raskausajan kuvauksiin kauniiden alusvaatteiden kanssa. Nämä menevät lähes kaikille XS-XL-kokohaarukalla. Toinen näistä on pitkä, lyhythihainen ja umpinainen edestä ja toinen taas lyhyt, pitkähihainen ja avoin edestä.

Kietaisumallinen, pitkä tyllihame on Hyvä Sauman minulle vartavasten suunnittelema ihanuus, joka käy myös lähes kaiken kokoiselle kuvattavalle. Tässä hameessa on myös halkio ja sen voi yhdistää joko omaan yläosaan tai valita jonkin studiolta löytyvistä.

Asusteista muuten studiolta löytyy erivärisiä kukkapantoja sekä korviksia, joita saa myös lainata!

Taustat

Vaikka studioni onkin aika pikkuruinen, tausta-vaihtoehtoja löytyy useampia ja niitä voidaan stailata useaan eri tyyliin!

Käsinmaalaamiani taustoja on tällä hetkellä vaaleanpunainen ja beige, joiden lisäksi saumattomia taustakartonkeja löytyy tällä hetkellä valkoinen ja beige. Näiden lisäksi rakastan kuvata ikkunan äärellä, ikkunalaudalla tai sen vieressä olevalla vakoisella verhokulmauksella!

Kukkaseinä on ollut ihan valtava hitti ja nyt minulta löytyykin kaksi eri sävyistä: yksi persikkaisempi, monivärisempi, sekä kylmän vaaleanpunainen, yksivärisempiversio.

Viimeisin lisäys tausta-valikoimaan on musta tausta, josta vähän yllätyin, miten paljon siitä tykkäsinkään!

Studion näyttävä kultainen peili saa aina ihmiset ihastelemaan ja myös sitä olemme käyttäneet kuvauksissa somisteena, riippuen hieman kuvauksesta!

Tervetuloa! <3