Here you can read what my clients said about their shooting experience with me!

Personal branding photography 

Nice shooting experience in a beautiful studio. Pinja managed to create a relaxed atmosphere in the shooting and brought out a natural smile. If you're looking for a nice photo shoot in an easy location, we recommend Pinja's mini shoots!

Pinja Laine

Tekstiilisuunnittelija, Soul Design

Wedding photoshoot

Pinja blended well into the wedding crowd and knew how to read the day and situations wonderfully. She gave great suggestions and made everyone feel comfortable in front of the camera. The pictures are a wonderful memory, and I am very happy that it was Pinja who took part in photographing the memorable day

Family photography

Pinja is a talented photographer. Our photoshoot was short (30 minutes) but full of contents. Pinja was friendly, professional and very kind to guild us through all the poses. I was surprised that the edited gallery came 2 days later. That was super quick and the result was wonderful. We're very happy with the whole experience. Thank you Pinja for the lovely photos.

Verkkosivu- ja somekuvat

Löysin Pinjan sattumalta somea selatessani. Pidin hänen kuvistaan niin paljon, että otin yhteyttä ja sovittiin ensimmäinen kuvaus. Hänen kuvaus- ja editointityylinsa sopii omaan tyyliini todella hyvin. Kuvien ansioista sain raikkaat nettisivut ja pääsen mainostamaan yritystäni ja palveluitani tyylillä!

Pinja on iloinen ja energinen sekä ohjaa kuvauksissa luontevasti. Olen käyttänyt Pinjaa yrityskuvien lisäksi perhe-/ylioppilaskuvauksiin. Ja joka kerta olen ollut tyytyväinen. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä jatkossakin

Pinjan kanssa asioista sopiminen on ollut mutkatonta, vaivatonta ja joustavaa. Koko prosessi tarjouksen kysymisestä kuvien toimitukseen on ollut täysi kymppi. Suosittelen ehdottomasti Pinjan palveluita.

Mirja Toivonen, Kukkasuunnittelija

Mirja Toivonen Design

Ylioppilaskuvat

Pinja loi mukavan ja rennon ilmapiirin, joten kuvattavana oli todella helppo olla. Pinja ymmärsi heti todella hyvin, mitä halusin kuviltani. Hän kokeili eri tyylejä ja varmisti aina minulta ovatko ne sitä mitä halusin. Lopputulos ja koko kuvaussessio ylitti odotukseni 

Henkilöbrändi- /markkinointikuvat

Sillon kun sanotaan rakkaudesta työhön, puhutaan Pinjasta. Aina positiivinen ja iloinen, hän jaksaa innostaa minua kuvauksen aikana niin, että persoonani parhaat puolet tulevat näkyviin erittäin hyvin.
Täytyy myöntää, että kuitenkin jännitän kameran edessä melkein aina kun käyn kuvauksessa, mutta en Pinjan kanssa. Hän osaa luoda rennon ja hauskan tunnelman jossa on paljon naurua. Silloin unohdan koko maailman hetkeksi. Kiitos siitä.
Oletko Sinä löytänyt oma kuvaajan? Jos et vielä, niin suosittelen lämpimästi Pinjaa.

Natalia Luukkonen,

Kiinteistönvälittäjä, Bo LKV

Verkkosivu- ja somekuvat

Minulle kameran edessä oleminen on epämukavaa ja aiheuttaa pienta kauhuajattelua. Pinjan kanssa työskentely tuntui luontevalta. Hän loi tunnelman joka oli turvallinen ja luonteva. Helpot ja mukavat ohjauksen helpotti tilannetta. Palloilimme ideoita yhdessä ja uskoisin että toteutimme molempien näkemykset kuvissa. Suosittelen!

Nanny Wallén, sisustussuunnittelia ja sisustusverkkokaupan omistaja - 3 Heart Interior

Verkkosivu- ja markkinointikuvat

Pinjan kanssa kuvaaminen oli mieletöntä. Epävarmuus mallina kääntyi täysin päinvastaiseksi Pinjan positiivisuuden ja kannustavan luonteen ansiosta.

Kuvista tuli enemmän kuin mitä osasin kuvitella! Pinjan avulla pääsen mainostamaan yritystäni ja palveluitani tyylillä!

Suosittelen ehdottomasti Pinjan palveluita. Niin iloinen ja energinen että tulemme varmasti tekemään jatkossa yhteistyötä❤️

Jemina Moskari - Hyvinvoinnin ja kauneuden ammattilainen

https://m.facebook.com/fitmonbeauty

Markkinointi-ja somekuvat

Pinja oli valmistautunut kuvaushetkeemme hyvin ja hänellä oli erinomainen suunnitelma miten hyödynnämme etukäteen sovitun ajan parhaalla mahdollisella tavalla. Kuvaajana hän oli kannustava ja huomioi meidät kaikki omina persooninamme. Kuvattavana oleminen oli helppoa ja vieläpä hauskaa! Olemme erittäin tyytyväisiä myös lopputulokseen - kuvista tuli visuaalisesti kauniita ja todella monipuolisia. Niistä on meille iloa pitkään!

Kiinteistömaailma Punavuoren tiimi

Lifestyle- & henkilöbrändikuvaus

Pinjasta on tullut luottokuvaajamme! Hän osaa neuvoa ja auttaa kuvaustilanteessa ja kuvat yllättävät kerta kerran jälkeen positiivisesti. Se, että kuvaajalla on itse silmää ja näkemystä luo turvallisen kuvaustunnelman ja lisäksi Pinja on luotettava. Suosittelemme!

-Heidi Dufva - vaikuttaja & Veli-Pekka Dufva - kuntavaaliehdokas

Profiilikuvaus

Pinja on ammattitaitoinen valokuvaaja ja hänen kanssaan oli helppoa keskustella ja sopia asioista.

Pinja onnistui luomaan iloisen ja rennon ilmapiirin kuvauksiin ja kuvattavana oleminen tuntui luontevalta. Kuvista välittyy juuri haluttu rento tunnelma. Koko prosessi tarjouksen kysymisestä kuvien toimitukseen oli täysi kymppi. Suosittelen Pinjaa lämpimästi!

Sisustussuunnittelija Minna - MinsQ Interior Design

Perhekuvaus

Nopeaa ja laadukasta palvelua. Olemme todella tyytyväisiä kuvaushetkeen sekä valmiisiin kuviin. Oli ilo olla juuri sinun kuvattavana ja ennenkaikkea helppoa. Suosittelen lämpimästi! 

Somekuvaus

Pinja on auttanut ja opettanut mua paljon somen saloissa! Olen saanut häneltä monta hyvää ideaa yrityksen markkinointiin. Hän perusti myös mun verkkokaupan ja on neuvonut sen käytössä alkuun. Hän on avulias ja hyvä yhteistyökumppani. Luotettava internetin ihmenainen!

- Miia Ollula -Meikkaaja-maskeeraaja

Somekuvaus

Pinjan kanssa työskentely oli todella mukavaa ja tehokasta. Pinja on todellakin erinomainen kuvaaja ja olin todella yllätttynyt kuinka nopeasti hän sai työstettyä kuvat ja videot julkaistavaan muotoon. Voin lämmöllä suositella Pinjan palveluita kuvaukseen liittyen.

Mia Hannila, yrittäjä Moda Bronco
https://bronco.fi/

Henkilökuvaus

Pidin todella paljon Pinjan tavasta ottaa asiakas haltuun. Asiakaspalvelu oli aivan erinomaista: vastaaminen kyselyyn, ideat kuvauspaikasta, kuvien saamisen ripeys - kaikki nämä toimivat nopeasti ja loistavasti. Pinjan iloisen ja innostavan asenteen takia valokuvaus oli mutkatonta ja hauskaa. Vahva suositus Pinjan valokuvauspalveluun.