TIETOA KUVAAJASTA

Kiva, kun löysit sivuilleni!

Seitsemisen vuotta sitten, kun perustin ensimmäisen oman yritykseni, hankin myös ensimmäisen järkkärini kuvatakseni tuotteitani. Huomasin, miten suuri vaikutus huolellisesti mietityillä, laadukkailla kuvilla oli brändini tuomaan mielikuvaan ja tuotteiden houkuttelevuuteen. Valokuvaaminen sitten veikin mennessään ja opettelin niin kuvaamista ja editointia ja jatkuva uuden opettelu jatkuu vahvasti edelleenkin.

Kamera vaihtui nopeasti uuteen ja pian sekin oli aika päivittää taas astetta parempaan ja myös uusia objektiivejä innostuin hankkimaan muiden kameratarvikkeiden ohella.

Hyvät varusteet eivät tietenkään itsessään tuo hyvää lopputulosta! Kuvaushetkeä suunniteltaessa on tärkeää miettiä, mihin kuvia tarvitaan, mitä niillä halutaan viestiä ja mikä kuvauspaikka niille sopii.

Koska paikka, haluttu tunnelma ja kuvien käyttötarkoitus on tärkeä osa kauniita, brändiin ja käyttötarkoitukseen sopivia kuvia, autan aina asiakkaitani ideoimaan juuri heille sopivan kuvaussetin.

Kehitän omaa osaamistani jatkuvasti valokuvaamisen kaikilla osa-alueilla, jotta voin tarjota jatkuvasti laadukasta ja ajan hermolla olevaa valokuvauspalvelua.

Laittelethan minulle matalalla kynnyksellä viestiä joko somekanavieni kautta tai meilitse pinja@pinjasphotography.com.

<3: Pinja