Studiot - Kivenlahti ja Kalasatama

09.01.2022

Kuvaan kahdella eri studiolla, joiden lisäksi kuvaan myös ulkona tai muualla asiakkaan haluamassa miljöössä tai muussa paikassa. Alla pienet esittelyt molemmista käyttämistäni studioista, Espoon Kivenlahdessa sijaitsevasta Valkoinen Mustikka Studiosta sekä Helsingin Kalasatamassa sijaitsevasta Studio Summosta.

Espoo Kivenlahti - Valkoinen Mustikka Studio

Valkoinen Mustikka Studio on valoisa, suurilla ikkunoilla varustettu tila, josta löytyy paljon erilaista rekvisiittaa, taustoja ja sisusteita, joilla saadaan muokattua useita erilaisia kuvaussettejä. Erityisen hyvin Espoon studiolla onnistuu henkilöbrändäykseen, tuotteiden stailattuihin kuviin, lapsi- ja perhekuviin sekä inspiroiviin somekuviin käytettävät kuvat.

Kotoisassa studiossa on kaksi eri huonetta, jolloin vaatteet saa vaihdettua helposti ja mukavasti kuvausten lomassa. Studiolla työskentelee myös meikkaaja, jolta saa varattua halutessaan ajan meikkiin ja hiuksiin.

Studion lähistöltä löytyy hyvin parkkitilaa ja julkisillakin pääsee ihan lähelle!

Studion osoite:

Ristiaallokonkatu 6 a, 02320 Espoo

Helsinki Kalasatama - Studio Summo

Kalasataman studiolla on aivan mielettömän upeat isot ikkunat, korkea huonekorkeus ja ihanan vaaleat seinät sekä kaunis vaalean harmaa betonilattia. Näihin ihastuin ihan ensisilmäyksellä, sillä juuri tällaista paikkaa olin studiokseni etsinyt. Kuvaankin täällä pääsääntöisesti aina näiden ikkunoiden edessä, sillä ne antavat ihanasti luonnonvaloa ja kauniin taustan.

Kalasataman studiolla on toki saatavilla myös värillisiä taustoja tai voimme kuvata myös valkoisella taustalla. Toisin kuin Espoossa, Kalasatamassa ei juurikaan ole rekvisiittaa/huonekaluja samaan tapaan kuin Espoossa. Studiolta löytyy muutama erilainen rahi ja tuoli sekä olen tuonut vauvakuvauksia ja pienten lasten kuvauksia varten muutamia taljoja, tyynyjä ja peittoja studioille.

Tämä studio sopii toki myös monenlaisiin eri kuvauksiin, mutta jos kaipaat enemmän rekvisiittaa ja sisustuksellisuutta, niin kannattaa tulla Espooseen :)

Studiolle pääsee helposti jukisilla ja Kalasataman metroasemaltakin on lyhyt kävelymatka. Autolla tuleville alueella on paljon kiekkopaikkoja.

Studion osoite:

Vanha talvitie 11A, 2krs, 00580 Helsinki

<3: Pinja